Sisällön tarjoaa Blogger.
perjantai 21. joulukuuta 2012

Timanttiset

Timanttiset - Joulun joustavuus


Tuossa menneellä viikolla kävin hakemassa avopuolisolleni ja itselleni kihlasormukset. Koon arpomisen määrä oli aika infernaalinen ostotilanteessa (kuka sitä fiksusti etukäteen ottaisi selvää) ja kysyinkin, että mitenkä vaihtokuviot toimii. No sehän toimii tietenkin normaalisti - käyttämätön tuote takaisin ja vaihto isompaan/pienempään.

Eilen - itse pirun päivänä 20.12.2012 klo 20:12 - rengastin tuon naisen. Sormus sopi sormeen ja elämä oli ihanaa. Tänään kuitenkin rupesi koko epäilyttämään ja päätettiin käydä kokeilemassa 0,5 erolla olevaa rengasta. Tiskille ja kättä pystyyn niin palvelua tuli. Kokeiltiin ja todettiin, että ei ehkä kuitenkaan noin isoa eroa. Samalla myyjä ystävällisesti huomautti, että sormuksen naarmujen määrästä johtuen tuotetta ei voi suoranaisesti vaihtaa enää. Pienen pohdinnan jälkeen myyjä ehdotti kokomuutosta, jonka seppä voi suorittaa, voisi olla meille sopivin ratkaisu.

Seuraavaksi tuli tietenkin kysymykseen aikataulu ja raha. Kuka haluaisi olla erossa renkaasta kovin montaa päivää ja mitä tuon jalon taidon omaava henkilö veloittaa. Kultaseppä oli lomalla ja loppiasen jälkeen vasta takaisin. Itselleni alkoi nousemaan hiki pintaan, että näinkö tässä kävi: ostin sormuksen, väärällä koolla ja koon muuntaminen maksaa omaisuuden. Myyjä heitti onneksi mahtavan pelisilmäliikkeen: antoi lahjakortin jolla sormuksen kokoa voi tulla muuttamaan 3kk sisällä ja keskiarvollisesti tuo koon muuttaminen vie viikon - hintaan 0€. Meinasin huutaa kauppakeskuksen sivumyymälässä riemunkiljahduksia, mutta osasin hienostuneessa liikkeessä hillitä tunteeni.

Näin IT-maailmaa nähneenä ja sen alan rahanlaskentamalliin tottuneena tuli kyllä aika puskista näin joustava palvelu. Ehkä hintoihin on niin paljon laitettu ekstraa, että tämmöiset hienot peliliikkeet on katettu moneen kertaan myydyillä tuotteilla jo ennakkoon. Eniveis - kiitos ^_^

0 kommenttia: