Sisällön tarjoaa Blogger.
lauantai 22. joulukuuta 2012

Matka- ja nahkatavara

Matka- ja nahkatavara - molemminpuoleista joustoa

Tarina alkaa kesäkuussa, kun kävimme Kreikassa Kos:in saarella. Tullessamme takaisin huomasimme matkalaukun vahingoittuneen lentoyhtiön toimesta. Ei muuten mitään, mutta kyseessä oli vanhempieni matkalaukku. Menimme tekemään perinteiset ilmoitukset ja Finnairin puolelta homma oli valmis. Päästyämme takaisin Tampereelle kävimme ensin Stockmannilla, josta emme saaneet 10min odottelun jälkeen palvelua. Sitten etsimään toinen liike ja totesimme vieressä olevan Matka- ja Nahkatavara -nimisen liikkeen olevan seuraava uhrimme. Pieni liike Tuomionkirkonkadulla jossa varmasti ainakin huomataan, kun menemme sisään.

Nopean lippulappuhärdellin ja jutustelun päätöksenä oli, että he ilmoittavat laukun saavuttua liikeeseen. Aikaa taisi mennä 10min ja olimme erittäin tyytyväisiä - yllätämme vielä vanhemmat viemällä pakasta vedetyn matkalaukun!

Kului aikaa....

.... kului lisää aikaa....

Mitään ei kuulu ja vieläkin odotellaan. Käymme liikkeessä ja tulee taas sama virsi:"Otamme yhteyttä heti kun tiedämme lisää".

Kului aikaa ....

.... kului lisää aikaa .....

Vanhemmat rupesivat jo kaipaamaan laukkua. Elettiin syyskuun loppupuolta. Taas käynti liikkeessä ja sama homma. Alkoi pikkaisen usko loppumaan, mutta pieni liike ja kuitenkin ystävällinen palvelu antoi vielä lisämahdollisuuksia.

Kului aikaa ....

.... alkoi Joulu lähestymään.

Kävimme vihdoin liikkeessä viime viikolla ja he totesivat, ettei kyseistä laukkua ole saatu Suomeen minnekkään enää kesän jälkeen. Vähän tuli puskista tämmöinen tieto NYT eikä sitten aikaisemmin ole ilmoitettu. Noh, sitten katsomaan vastaavaa ja soitto vanhemmille. Pienoisen sekametelin ja asiakaspalvelukoetuksen jälkeen päädyttiin siihen, että lahjakortti pysyy vielä ja katsotaan mitä tehdään. Myöskään vanhempien asuminen Kuusistossa (rontti 200km liikkeestä) ei auttanut asiaa, koska he eivät päässeet katsomaan laukkuvalikoimaa. Koitin kuitenkin kovin painottaa, että minua ei henk. koht. kauheasti kiinnosta stressata heidän laukustaan (vaikka näin on tehtävä koska se meidän aikana rikkoutui) ja haluaisin asian päätökseen. Illalla tulikin sitten soitto ja sovittiin mitä käyn hakemassa.

Laukut hakuseen ja työpäivän jälkeen kotona rupesin ihmettelemään yhtä asiaa. Vanhempien puhelun päätyttyä lopputulos oli, että otetaan kaksi laukkua ja maksetaan ekstra 9€. Kuitenkin kotio päästynäni minulla oli vielä lahjakortissa 21€ virtaa. Missäköhän tämä laskutoimitus mahtoi sakata? Hetken mietittyä tajusin ottaneeni toiseksi laukuksi väärän mistä oli puhe. Mielessä juoksi yksi ajatus:"EI VITTU VOI OLLA MAHDOLLISTA!". Rupesi oikein kunnolla harmittamaan oma huolimattomuus ja itsestä johtuva sähläys. Samalla tajusin, että mikäli kauppias haluaa niin sehän näyttää vaan mulle keskaria ja toivottaa hyvät joulut. 

Todella nöyränä ja anteeksipyytävänä tepustelin tänään liikkeeseen toisen laukun kanssa. Selvitin tilanteen ja minua palvellut myyjä toteaa:"Tottakai vaihto onnistuu!". MIKÄ IHANA HELPOTUS! Rupesin melkein heittämään onnenvoltteja ja halaamaan ihmisiä. Lippulaput vaihtoon, hetki koneen näpyttelyä, noin 20 kertaa kiitos -hokemia ja minulla on oikea laukku, olen 9€ köyhempi ja kaikki meni hyvin.

Kiitos!

Nyt olen palannut kotiin, Joulutarvikkeet ja lahjat hommattuna, mieli todella rauhallinen ja edessä kahden viikon loma. 

Hyvää Joulua kaikille!

0 kommenttia: